Kokoomusnuorille hieno äänipotti Varsinais-Suomessa

Tiedote

Kokoomusnuoret tekivät hienon vaalituloksen myös Varsinais-Suomessa. Maakunnan pääkaupungissa Turussa kaksi kokoomusnuorten jäsentä, Sauli Seittenranta ja Alvar Euro, pääsivät kaupunginvaltuustoon. ”Kevään gallupeissa Kokoomuksen suosio nuorten keskuudessa oli jaetulla ykkössijalla Vihreiden kanssa. Vaalitulokset niin Varsinais-Suomessa kuin valtakunnallisesti viestivät siitä, että myös nuoret jakavat huolen Suomen politiikan tilasta ja tulevaisuudesta, sekä kansantalouden tilasta. Kokoomuslainen sekä ympäristön että talouden suhteen kestävä politiikka on hyvinvointivaltiomme perusta.”, piirihallitusaktiivi Seittenranta toteaa vaalituloksesta. 

Naantalissa kaupunginvaltuustoon pääsi 20-vuotias kauppatieteiden ylioppilas ja partiolainen Katie Astin, joka ainoana alle 30-vuotiaana on valtuustonsa nuorin. Listaltaan kahdeksanneksi eniten ääniä saanut Astin on innoissaan saamastaan luottamuksesta: ”Sain enemmän ääniä kuin olin ensi kertaa ehdolla olevana odottanut, sillä tein koko kampanjan lähestulkoon yksin ilman suurta taustatiimiä. Odotan innolla sitä, että pääsen tuomaan nuorta, kokoomuslaista näkökulmaa myös Naantalin kaupunginvaltuustoon.” 

Paimiossa kokoomusnuorten tulos oli maakunnan vaikuttavimpia, nimittäin kaikki kolme kokoomusnuorten ehdokasta pääsivät läpi kunnanvaltuustoon. ”On hienoa, että Paimiossa pääsi niin moni nuori valtuustoon. Nyt vaikuttaisi, että meillä Paimion Kokoomuksessa on sopivassa suhteessa konkarien kokemusta sekä uusien intoa. Tulevalla valtuustokaudella tullaan varmasti tekemään kipeitä päätöksiä Paimion taloustilanteen korjaamiseksi, siksi arvostan erityisesti sitä luottamusta, mitä kuntalaiset ovat meille nuorille antaneet.”, kertoo Paimion kokoomuslaisten nuorten äänikuningas Joonas Särvä. 

Piirin puheenjohtaja Arvi Tolvanen on tyytyväinen tulokseen. ”Varsinaissuomalaiset kokoomusnuoret menestyivät kuntavaaleissa erinomaisesti. Saimme 6 valtuustopaikkaa, joka on kasvua edelliskerrasta. Tulokseen on helppo olla tyytyväinen. Tämä on kokoomukselle suuri vaalivoitto. Haluankin kiittää ja onnitella jokaista varsinaissuomalaista kokoomusnuorta upeasti menneestä vaalikeväästä, erityisesti nuoria tuoreita kunnanvaltuutettuja!”, Tolvanen iloitsee. 

Varsinais-Suomen kokoomusnuoret onnittelee lämpimästi kaikkia valtuustopaikan saaneita ja kiittää jokaista ehdokastaan hienosta kampanjasta! 

Kirjoituksessa on lähteenä käytetty Arvi Tolvasen vaalituloslaskuria.

Lisätietoja:

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Liittohallituksen jäsen

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 500 470 440