Antti Kivi Kokoomusnuorten politiikan ja viestinnän suunnittelijaksi

Tiedote

Kokoomusnuorten politiikan ja viestinnän suunnittelijaksi on valittu Antti Kivi (22). Kivi aloittaa tehtävässä kesän aikana.

Kivi on valtiotieteiden ylioppilas Helsingin yliopistossa. Kivi on toiminut aiemmin monissa politiikan ja viestinnän tehtävissä muun muassa Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana, viestintäyrittäjänä sekä Helsingin Kokoomusnuorten järjestökoordinaattorina. Politiikan ja viestinnän suunnittelijan tehtäviin hän siirtyykin nyt järjestökoordinaattorin tehtävistä.

”On hienoa päästä ratkomaan uusia, mielenkiintoisia haasteita politiikan parissa. Odotan innolla sukellusta valtakunnan politiikan syvempiin vesiin”, Kivi kommentoi valintaansa.

Kiven vastuulla tulee olemaan Kokoomusnuorten poliittisen sekä päivittäisen viestinnän suunnittelu ja toteutus, ja työnkuvaan kuuluvat myös Kokoomusnuorten kampanjasuunnittelu sekä erilaisten poliittisten kokonaisuuksien luominen.

”Antti on ehtinyt tehdä jo Helsingin Kokoomusnuorissa hyvää työtä kuntavaaleissa. Onkin ilo saada osaava tekijä mukaan tekemään valtakunnallista viestintäämme”, Kokoomusnuorten pääsihteeri Juho Kärkkäinen iloitsee.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408