Nea Järvi Kokoomusnuorille järjestökoordinaattoriksi

Tiedote

Kokoomusnuorilla järjestökoordinaattorina aloittaa 23.8. Nea Järvi (19). Järven vastuulla tulee olemaan Varsinais-Suomen sekä Satakunnan piirien toiminnan tukeminen, ja työpiste tulee näin ollen sijaitsemaan Varsinais-Suomen Kokoomuksen toimistolla Turussa.

Järvi on aiemmin työskennellyt useilla aloilla eri tehtävissä, ja hänellä on laajasti järjestökokemusta sekä nuorisovaltuustotausta. Järvi on koulutukseltaan ylioppilas, ja hän toimii poliittisesti sitoutumattoman nuorisojärjestön liittohallituksessa. Työntekijäksi siirtyessään Järvi jättää paikkansa Naantalin Seudun Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana.

”On hienoa päästä tekemään työtä Kokoomusnuorten eteen täysipäiväisesti! Erityisellä innolla odotan syksyn edustajistovaaleja korkeakouluissa”, Järvi kommentoi valintaansa.

”Nean laaja-alainen järjestökokemus on loistava vahvistus Kokoomusnuorille. On hienoa saada Nea osaksi järjestötiimiämme!” Kokoomusnuorten pääsihteeri Juho Kärkkäinen iloitsee.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408