Hämeen Kokoomusnuorten piirihallitus vuodelle 2022 valittu – puheenjohtajaksi Mona Pyykkönen

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 27.10. Riihimäellä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, ja illan kohokohta oli henkilövalinnat vuodelle 2022.

Vuodelle 2022 Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin 21-vuotias lahtelainen Mona Pyykkönen. Pyykkösellä on vankka kokemus piirin toiminnasta,  tänä vuonna hän on toiminut Hämeen Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana, sekä tämän ja edellisen vuoden Lahden Kokoomuksen nuorten puheenjohtajana.

”Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta toimia Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuonna 2022. Vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen, koska heti aluksi käymme tammikuussa aluevaalit. Niiden jälkeen tulemme keskittymään laadukkaiden tapahtumien järjestämiseen sekä jäsenhankintaan. Meille on nyt valittu erinomainen ja koko piirin kattava piirihallitus ja tiedän, että tällä porukalla tulemme menestymään niin vaaleissa, kuin muissakin tulevan vuoden koitoksissa” Pyykkönen iloitsee.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Mari Pinomäki ja taloudenhoitajaksi Kiia Aha. Piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Venla Hatakka, Helena Kuronen, Pieti Muhonen, Johannes Mäkilä, Santeri Nousjoki, Tuulia Peltonen, Akseli Simola ja Leevi Vekka. Varajäseniksi valittiin Janina Gunnar, Mikael Hedman, Jere Ojanen, Marko Uotila ja Venla Väli-Torala.

Lisätietoja:

Mona Pyykkönen

Puheenjohtaja 2022 

mona.pyykkonen@live.fi 

044 2911 715

 

Venla Väli-Torala

Puheenjohtaja 2021

venlavali-torala@outlook.com

040 5914 206

 

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin