Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret myivät Make Turku Capital Again -tavaramerkin pienyrittäjälle

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ja Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö pyysivät reilu kaksi viikkoa sitten anteeksi Make Turku Capital Again -tuotemallistoaan, joka oli sekoitettavissa turkulaiseen vaatebrändiin. Nyt Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret myivät tavaramerkin kyseisestä lausahduksesta pienyrittäjälle.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret myivät Make Turku Capital Again -tavaramerkin pienyrittäjälle 225 euron hintaan. Summa on sama, jonka yhdistys maksoi sloganin rekisteröinnistä tavaramerkiksi. Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret päättivät lahjoittaa koko summan suoraan hyväntekeväisyyteen, Suomen Luonnonsuojeluliitolle. 

”Molemmat osapuolet ovat nyt tyytyväisiä, että tilanne saatiin selvitettyä. Pienyrittäjä omistaa nyt tavaramerkin ja me lahjoitamme saamamme summan kokonaan hyväntekeväisyyteen”, kommentoi Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Arvi Tolvanen helpottuneena, että tilanne saatiin selvitettyä yhteisymmärryksessä. 

”Tarkoituksenamme ei missään vaiheessa ollut vaikeuttaa pienyrittäjän toimintaa. Haluamme toivottaa hänelle kaikkea hyvää jatkoon ja toivomme tietysti, että Make Turku Capital Again -slogan näkyy Turun katukuvassa jatkossakin”, Kokoomusnuorten Turun Aluejärjestön puheenjohtaja Aino Kovalainen päättää.

Lisätietoja:

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Liittohallituksen jäsen

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440

Kovalainen Aino

Kovalainen Aino

Liittohallituksen jäsen

aino.kovalainen@hotmail.com

+358 44 975 5261