Oulun Läänin Kokoomusnuoret esittää Aurora Lehtosaarta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen

Tiedote

Liittohallitukseen ehdolle lähtenyt Aurora Lehtosaari on oululaislähtöinen 22-vuotias oikeustieteen ylioppilas. Hän on toiminut muun muassa piirin puheenjohtajana vuonna 2019 ja vuodesta 2020 piirin sihteerinä.

Oulun Läänin Kokoomusnuoret esittää Aurora Lehtosaarta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen. Lehtosaarella löytyy kokemusta piirin puheenjohtajuuden lisäksi myös paikallisyhdistyksen puheenjohtajuudesta sekä Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen hallituksessa toimimisesta.

– Olen iloinen siitä, että Aurora päätti lähteä ehdolle liittohallitukseen. Auroralla on laaja kokemus järjestötoiminnasta, eikä ideologisuudestakaan ole puutetta. Hän on tulevaisuuden tekijä, jolla on kyky tehdä rohkeita ratkaisuja. Auroran kokemuksesta on taatusti hyötyä koko liitolle, kommentoi piirin puheenjohtaja Eveliina Erkkilä.

– Olen valtavan otettu siitä tuesta, jota olen saanut piiriltäni, kun päätin asettua ehdolle. Erityisen kiinnostavan tulevasta liittohallituskaudesta tekee tavoiteohjelman laatiminen, johon minulla olisi paljon annettavaa. Olen sitoutunut toimimaan oikeistolaisen tavoiteohjelman puolesta, Lehtosaari linjaa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous järjestetään Seinäjoella 5.-7.11. Liittokokouksessa valitaan liitolle uusi puheenjohtajisto ja kymmenen liittohallituksen jäsentä.

Lisätietoja:

Koho Eveliina

Koho Eveliina

Oulun Läänin Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

erkkilaeveliina@outlook.com

+358 440 330 397

Lehtosaari Aurora

Lehtosaari Aurora

Liittohallituksen jäsen

nooralehtosaari@gmail.com

+358 400 979 202