Pohjanmaan Kokoomusnuoret

Antti Tuomela jatkaa Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana

Tiedote

Pohjanmaan Kokoomusnuoret ry on 11.11.2021 pidetyssä syyskokouksessaan valinnut uuden hallituksen toimikaudelle 2022. Piirin puheenjohtajana jatkaa laihialainen Antti Tuomela. Piirin tulevan vuoden kärkiteemoiksi Tuomela nostaa aluevaalit ja aktiivisen vaikuttamistyön.

”Alkuvuoteen osuviin aluevaaleihin on saatava ehdolle mahdollisimman paljon nuoria ehdokkaita jokaiselle piirimme hyvinvointialueelle. Kokoomuslaiselle vastuulliselle, maalaisjärjellä varustetulle politiikalle on suuri tarve aluevaltuustoissa kautta maan. Tulevana vuonna jatkamme myös aktiivista vaikuttamistyötä sekä valtakunnallisessa että alueellisessa keskustelussa ja päätöksenteossa”, kommentoi Tuomela.

Piirin varapuheenjohtajaksi valittiin vaasalainen Frans Koivula ja taloudenhoitajaksi niin ikään vaasalainen Jaakko Koskela. Hallitukseen valittiin lisäksi Aatu Puisto, Juuso Tynjälä, Veeti Lahdensuo, Harri Heikkilä, Julia Lehtinen, Riku Hirsimäki, Jaakko Kosola ja Aleksanteri Marttila.

Lisätietoja:

Tuomela Antti

Tuomela Antti

Liittohallituksen jäsen

antti.tuomela99@gmail.com

+358 50 331 8077

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin