Jäsenhankinnan palkintojärjestelmä on julkaistu! – Helsingin Kokoomusnuoret

Tiedote

Nyt kannattaa hankkia kaverit, tutut ja tutuntutut mukaan Kokoomusnuorten jäseneksi Helsingissä!

Helsingin Kokoomusnuoret nimittäin tällä päivämäärällä julkaisee järjestelmän, joka kannustaa nykyisiä ja tulevia jäseniä hankkimaan uusia jäseniä mukaan. Tarkoitus on luoda pitkäjänteisiä kannustimia jäsenhankintaan ja siksi järjestelmä on voimassa hamaan tulevaisuuteen!

Alkuun pääseminen on helppoa! Houkuttele joku Helsingissä Kokoomusnuorten jäseneksi ja pyydä häntä kirjoittamaan nimesi jäsenlomakkeella suosittelijakohtaan. Muuta ei tarvita!

Tarkemman kuvauksen löydät tekstin lopusta.

Kun olet hankkinut kaksi jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä, olet jo oikeutettu palkintoihin! Tässä vaiheessa voit päättää, haluatko lunastaa palkintosi vai jatkaa eteenpäin hankkimalla lisää jäseniä.

 

Palkintoja voit saada seuraavasti:

2 uutta jäsentä →  saat Helsingin Kokoomusnuorten NATO-kassin tai vaihtoehtoisesti 15 euroa saldoa

3 uutta jäsentä → 25 euroa saldoa

4 uutta jäsentä → Helsingin Kokoomusnuorten NATO-college /-huppari tai vaihtoehtoisesti 35 euroa saldoa

5 uutta jäsentä → 45 euroa saldoa

6 uutta jäsentä → lounaan poliitikon kanssa

 

Palkintojen ehdot:

Saldoa voi käyttää Helsingin Kokoomusnuorten tai Kokoomuksen Nuorten Liiton tapahtumien osallistumismaksuihin, jäsenmaksuun tai muihin näiden tahojen maksuihin sovitusti järjestökoordinaattorin kanssa. Voit lunastaa palkintosi missä kohdassa tahansa ja sen tehtyäsi palaat järjestelmän alkuun. Saldoa tai tuotteita ei voi lunastaa yli 100 euron edestä yhden vuoden aikana. Suosittelijan tulee olla Helsingin Kokoomusnuorten jäsen ja liittyvän jäsenen tulee maksaa ensimmäisen vuoden jäsenmaksunsa.

 

Ohjeet ja seuranta:

Houkuttelemasi henkilön tulee liittyä jäseneksi osoitteessa www.kokoomusnuoret.fi/liity/ ja kirjoittaa kohtaan “jäsenyyden suosittelija” sinun nimesi. Kerrallaan suosittelijana voi toimia vain yksi henkilö. 

Helsingin Kokoomusnuorten järjestökoordinaattori pitää listaa jäsenistä, joilla on ollut suosittelija ja tasaisin väliajoin päivittää saldoa kerryttäneille henkilöille tietoa heidän tilanteestaan ja tiedustelee heiltä halukkuuksia palkintojensa lunastamiseen.

Nyt siis vaan jäseniä hankkimaan!

Lisätietoja:

Weck Henri

Weck Henri

Helsingin Kokoomusnuorten jäsen

henri.weck@hotmail.com

+358 50 539 7646

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin