Ida Leino valittu Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Kokoomusnuorten uudeksi puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2022–2023 on valittu tamperelainen Ida Leino, 27. Leino valittiin tehtävään Kokoomusnuorten liittokokouksessa Seinäjoella lauantaina 6. marraskuuta.

Luokanopettajana työskentelevä Leino toimii Tampereen kaupunginvaltuutettuna, sivistys- ja kulttuurilautakunnan jäsenenä sekä kaupunginhallituksen varajäsenenä. Leino on ollut ehdolla myös eduskuntavaaleissa vuonna 2019 ja toimii tällä hetkellä Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsenenä.

Yli kymmenen vuotta kokoomuksessa toimineella Leinolla on vahva visio siitä, mihin suuntaan kokoomuspuoluetta tulee viedä: ”Perustan poliittisen ajatteluni tulevaisuuteen katsomiselle. Emme saa antaa piiruakaan periksi niille, jotka yrittävät lyödä keppiä kehityksen rattaisiin”, Kokoomusnuorten tuleva puheenjohtaja Ida Leino sanoo.

”Järjestömme sisällä näen erityisen tärkeänä piiriemme tukemisen nyt siirryttäessä korona-ajasta normaaliin. Lisäksi haluan panostaa sisäisen viestinnän vahvistamiseen”, Leino linjaa.

Leinon puheenjohtajakaudelle osuvat lukuisat vaalit: aluevaalit, seurakuntavaalit, eduskuntavaalit sekä kahdet korkeakoulujen edustajistovaalit. Heti Leinon kauden alussa käydään historian ensimmäiset aluevaalit.

”Odotan innolla, että pääsen heti kauteni alkaessa laittamaan kädet saveen aluevaalien parissa. Tavoitteemme on saada jokaisella hyvinvointialueella kokoomusnuoria aluevaltuustoihin!” Leino kertoo.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous jatkuu Seinäjoella sunnuntaihin 7.11. saakka. Sunnuntaina liittokokous valitsee järjestölle kaksi varapuheenjohtajaa ja 10 liittohallituksen muuta jäsentä. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön toimintasuunnitelma, talousarvio sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä liittokokousaloitteita.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen