Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret: Tuemme Pauliina Tuusaa jatkokaudelle Varsinais-Suomen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Turun Kokoomuksen Nuoret, Aurajoen Kokoomusnuoret, Svensk Höger Ungdom i Åbo, Kaarinan Kokoomuksen Nuoret, Naantalin seudun Kokoomusnuoret sekä Auranmaan Kokoomusnuoret tukevat Pauliina Tuusaa Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.

 Turun Kokoomuksen Nuorten jäsen Pauliina Tuusa, 25, on hakemassa jatkokautta Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Tuusa on toiminut kokoomusnuorissa useamman vuoden, aina paikallistasolta piiritasolle ja viimeiset kaksi vuotta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen jäsenenä. Hän työskentelee Turun Seudun Osuuspankissa rahoituksen asiantuntijan tehtävissä.

 ”Tuusan korkea järjestöosaamisen ja korkean motivaation myötä hän todella ansaitsee jatkon Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajana”, Aurajoen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Santeri Kauppinen sanoo. ”Pauliinan kaltaisia ihmisiä piirillä ei ole varaa menettää, ja tuemme häntä täysillä jatkokaudelle”, jatkaa Varsinais-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Roosa Kesti.

 “Pauliina pitää nuorten asioita hienosti esillä ja tukee kaikkia nuoria vaalityössämme”, kertoo Kaarinan Kokoomuksen Nuorten vastavalittu puheenjohtaja Viivi Laitinen. ”Tammikuun aluevaalit ja vuoden 2023 eduskuntavaaleihin valmistautuminen ovat nuorten kannalta erittäin tärkeät ja pidän tärkeänä, että nuorten ääni kuuluu näiden osalta kirkkaana. Vaikka aluevaaleissa riittää työtä ja eduskuntavaaleihin valmistautuminen aloitetaan heti niiden jälkeen, niin meillä on myös niiden välissä hetki aikaa kehittää sisäistä työtä ja toimintatapoja.”, kertoo Pauliina Tuusa.

 Varsinais-Suomen Kokoomuksen syyskokous järjestetään etäyhteyksin 11.12.2021.

Lisätietoja:

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Liittohallituksen jäsen

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440

Tuusa Pauliina

Tuusa Pauliina

pauliina.tuusa@gmail.com

+358 443 240 196