Vaasan Kokoomusnuoret

Vaasan Kokoomusnuoret irtisanoutuu Aatu Puiston kannanotosta

Tiedote

Vaasan Kokoomusnuoret eivät allekirjoita Aatu Puiston kannanottoa käsiaseiden kanto-oikeuden laajentamisesta. Kannatamme vastuullisesti säänneltyä aseen omistusoikeutta. Luotamme oikeusoppineiden, aseharrastajien, aktiivisten reserviläisten ja muiden relevanttien asiantuntijoiden näkemyksiin. Jokaisen suomalaisen turvallisuuden takaa ensisijaisesti Puolustusvoimat. Mielestämme laajempi julkinen keskustelu ja puntarointi asiallisilla ja perustelluilla argumenteilla on kuitenkin tervetullutta tästä ja muista yksilönvapauksiin liittyvistä aiheista.

Puisto ei jatka Vaasan Kokoomusnuorten puheenjohtajana, mutta jatkaa yhdistyksen hallituksessa. Toimikauden loppuun vt. puheenjohtajana toimii Joel Yli-Juuti.

Lisätietoja:

Yli-Juuti Joel

Yli-Juuti Joel

Vaasan Kokoomusnuorten vt. puheenjohtaja

joel.yli-juuti@hotmail.fi

050 588 5669