Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Oulun Läänin, Pohjanmaan, Satakunnan ja Lapin Kokoomusnuoret tukevat Heikki Auttoa jatkokaudelle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Tiedote

Seitsemän Kokoomusnuorten piirijärjestöä ympäri Suomen tukee Heikki Auttoa jatkokaudelle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Autto on toiminut vajaat kaksi vuotta puoluevaltuuston puheenjohtajana tehden erinomaista työtä. Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Oulun Läänin, Pohjanmaan, Satakunnan ja Lapin Kokoomusnuoret uskoo, että Autto on paras valinta puoluevaltuuston puheenjohtajan tehtävään myös tulevalle kaudelle.

– Heikki on tehnyt erinomaista työtä puoluejohdossa luotsaten Kokoomuksen kahteen vaalivoittoon samalla varmistaen kentän äänen kuulumisen puolueen päätöksentekopöydissä. Hän on loistava esimerkki siitä, miten pitkälle Kokoomusnuorista voi ponnistaa, enkä voisi kuvitella sopivampaa henkilöä luotsaamaan seuraavaa puoluevaltuuston kautta, Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Akseli Lehtonen sanoo.

Heikki Autto on 37-vuotias toisen kauden kansanedustaja Lapista joka toimii myös Rovaniemen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana sekä Lapin hyvinvointialueen Kokoomuksen aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana. Hän on lisäksi aiemmin toiminut muun muassa puoluehallituksessa, eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana sekä Kokoomusnuorten liittohallituksessa.

– Arvostan valtavasti Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Oulun Läänin, Pohjanmaan, Satakunnan ja Lapin Kokoomusnuorten tukea puoluevaltuuston puheenjohtajavaalissa. Oma poliittinen polkuni on alkanut Kokoomusnuorissa, joten nuorten tuki jatkokaudelle merkitsee minulle todella paljon. Olen kuluneen kauden tietoisesti kehittänyt puoluevaltuuston toimintaa avoimempaan ja aidosti koko Suomea kuulevaan suuntaan, ja tätä työtä puoluejohdossa on tarkoitus jatkaa, Autto toteaa.

Puoluevaltuuston puheenjohtajan valinnasta päätetään Kokoomuksen puoluekokouksessa Kalajoella 10.-12.6.2022. Tuen allekirjoittaneet Kokoomusnuorten piirit ovat pitäneet toiminnassaan pitkäjänteisesti esillä tiukkaa talouspolitiikkaa, koko isänmaan turvallisuuden puolustamista sekä yksilönvapauksien toteutumista. Näiden arvojen merkitys on korostunut nykyhallituksen tuhlailupolitiikan johdosta.

– Kaikki huomio on nyt syystäkin Venäjän hyökkäyksessä ja Suomen Nato-ratkaisussa. Eduskuntavaalit lähestyvät kuitenkin jo kovaa vauhtia ja Kokoomuksen on ansaittava suomalaisten laaja luottamusta myös sitten, kun Nato-jäsenyys on saavutettu. Puoluejohdon toiminta on siinä avainasemassa ja olen valmis jatkamaan työtä suomalaisten turvallisuuden varmistamiseksi ja talouspolitiikan kääntämiseksi kestävälle raiteelle, Autto linjaa.

Lisätietoja:

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Liittohallituksen jäsen

akseli796@gmail.com

+358 44 367 9090

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

sauli.seittenranta@gmail.com

040 174 1710

Shnoro Elisabet

Shnoro Elisabet

Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

elisabet.shnoro@gmail.com

+358 40 411 8299

Tuomela Antti

Tuomela Antti

Liittohallituksen jäsen

antti.tuomela99@gmail.com

+358 50 331 8077

Rantala Roope

Rantala Roope

Satakunnan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

roope.rantala@ulvila.fi

0442094485

Määttä Joni

Määttä Joni

Liittohallituksen jäsen

joni.maatta@kemi.fi

+358 45 133 3556