Kokoomusnuoret etsii hallintosihteeriä

Tiedote

Hallintosihteeri vastaa Kokoomusnuorten piirijärjestöjen talouden ja hallinnon tuesta sekä toiminnan koordinoinnista. Työnkuvaan kuuluvat myös piirijärjestöjen asiakirjahallinnon suunnittelu, toteutus ja johtaminen. Lisäksi hallintosihteeri vastaa liiton hallinnollisen työn tukemisesta sekä vastaa piirien ja keskustoimiston hallintoon liittyvistä koulutuksista.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, pitkäjänteistä työotetta sekä kokemusta menestyksekkään järjestöhallinnon fasilitoinnista. Työ vaatii kokemusta järjestötoiminnasta sekä intoa kehittää Kokoomusnuorten piirijärjestöjen hallinnon prosesseja entistä paremmiksi. Ennen kaikkea odotamme kuitenkin innokasta tekemisen asennetta.

Hallintosihteeri työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme hallintosihteerin aloittavan työnsä mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen ja työsuhteen pituudesta sovitaan palkkauksen yhteydessä. Rahapalkan lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, hallintosihteeri, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella, ja haku päättyy keskiviikkona 22.6.2022.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408