Arttu Kokko Jyväskylän Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Arttu Kokko Jyväskylän Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajaksi

Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 29.11 Jyväskylässä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja henkilövalinnat vuodelle 2023.

Vuodelle 2023 JKN:n puheenjohtajaksi valittiin 18-vuotias Arttu Kokko Jyväskylästä. Kokko käy tällä hetkellä lukiota Schildtin lukiossa ja toimii ensi vuonna myös piirin varapuheenjohtajana.

”Kiitän kokousta luottamuksesta toimia yhdistyksen puheenjohtajana ensi toimikaudella. Onnittelen myös muita valittuja hallituksen jäseniä ja odotan innolla tulevaa vuotta.”

”Voin jättää hyvillä mielin tämän rakkaan paikallisyhdistyksen tulevien tekijöiden huomaan. Uskon että ensi kevään vaaleista saadaan paras mahdollinen tulos tällä porukalla”, väistyvä puheenjohtaja Paul Pellas toteaa.

Paikallisyhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen emerituspuheenjohtaja sekä piirin ja paikkarin pitkäaikainen toimija Esa Ettala. Taloudenhoitajaksi valittiin Ida Moisio ja sihteeriksi Juho Hyytinen. Varajäseneksi hallitukseen valittiin myös Kristiina Kronholm.