Kiia Aha Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 17.11. Riihimäellä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä henkilövalinnat vuodella 2023.

Vuodelle 2023 Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin 28-vuotias heinolainen Kiia Aha. Aha on toiminut kuluvana vuonna piirin taloudenhoitajana sekä tapahtumavastaavana ja parin vuoden ajan Heinolan Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

”Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta toimia Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajana 2023 ja iloinen, että saan jatkaa Mona Pyykkösen tekemää työtä. Meillä on ensi vuodeksi jälleen hyvä koko piirin kattava piirihallitus. Tulemme panostamaan tulevana vuonna laadukkaisiin tapahtumiin ja jäsenhankintaan. Ensi vuonna käydään myös eduskuntavaalit, joissa meiltä on Hämeessä nuorten oma ehdokas Venla Väli-Torala, jota tuemme merkittävästi” Aha iloitsee.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Pieti Muhonen ja taloudenhoitajaksi Milla Suominen. Piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Tuulia Möykkymäki, Santeri Nousjoki, Aapo Warjovaara, Sonja Saarinen, Silja Saranen, Jere Ojanen, Elina Kinnunen sekä Aino Liljaniemi ja varajäseniksi Venla Hatakka, Mikael Hedman, Mari Pinomäki, Mona, Pyykkönen, Leevi Vekka, Venla Väli-Torala.

Lisätietoja:

Aha Kiia

Aha Kiia

Liittohallituksen jäsen

kiia.aha@gmail.com

+358 40 519 4367