Suomen nuorin aluevaltuutettu Aleksi Kurki, 19, lähtee tavoittelemaan kansanedustajuutta

Tiedote

Aleksi Kurki, 19, Pyhtää, on asetettu Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Kaakkois-Suomen vaalipiirissä.

“Lähden innokkaana ja enemmän kuin valmiina ensi kevään vaalitöihin! Nuoria ehdokkaita tarvitaan erityisesti näinä vaikeina aikoina korjaamaan Suomen suuntaa”, Kurki kommentoi.

Eduskuntavaaliehdokas Kurki on Kaakkois-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kotikunnassaan Pyhtäällä valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kunnanhallituksen jäsenen. Hänet valittiin aluevaaleissa Kymeenlaakson aluevaltuustoon Suomen nuorimpana aluevaltuutettuna ja hän on hyvinvointialueen palvelulautakunnan jäsen. Marraskuun Kokoomusnuorten liittokokouksessa Kurki valittiin vuoden 2023 Kokoomusnuorten liittohallitukseen.

Kurjen kampanjapäälliköksi lähtee mikkeliläinen Jan-Peter Kauppinen, tuleva Kaakkois-Suomen kokoomusnuorten puheenjohtaja. “Olin erittäin iloinen Aleksin ottaessa yhteyttä ehdokkuuteen liittyen. Aleksi Kurki on terävä kaveri, jolla on kirkas tulevaisuus politiikassa. Alueemme Kokoomusnuorilla on syvä luotto Aleksin taitoihin ja lähdemme koko porukalla kampanjatyöhön aktiivisesti mukaan!”

Myös Kaakkois-Suomen kokoomusnuorten tuleva varapuheenjohtaja on iloinen nuoresta ehdokkaasta: “Nuorten piiri tukee täysillä Aleksin matkaa kohti eduskuntaa!”, kommentoi Viljari Rankka

Kurki asetettiin aiemmin keväällä ehdokkaaksi, mutta vetäytyi sittemmin elämäntilanteen muutoksen vuoksi. “Nyt asiat ovat loksahdelleet paikoilleen ja olemme valmiita viemään Kokoomuksen vaalivoittoon Kaakkois-Suomessa”, Kurki kommentoi innokkaana.

Eduskuntavaalien vaalipäivä on 2.4.2023 ja ennakkoäänestys kotimaassa 22. – 28.3.2023.

Lisätietoja:

Kurki Aleksi

Kurki Aleksi

Liittohallituksen jäsen

aleksi.kurki@outlook.com

+358 44 324 8842