Turunen Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomuksen sääntömääräinen piirikokous valitsi uudet henkilöt piirin johtoon Naantalissa lauantaina 10.12.2022.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsen, aktiivi ja eduskuntavaaliehdokas Siiri Turunen valittiin kokouksessa Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi vuodelle 2023. 

Turunen on kiitollinen saamastaan luottamuksesta ja on valmis tekemään töitä puolueemme hyväksi Varsinais-Suomessa. “Olen valtavan otettu ja kiitollinen, että sain kokoukselta luottamuksen toimia tässä tärkeässä tehtävässä ensi vuonna. Nyt suuntaamme katseen tiiviisti ensi vuoteen ja eduskuntavaaleihin, joissa Varsinais-Suomen Kokoomusta tarvitaan”, Turunen kommentoi. 

Turusen lisäksi nuorista Antti Oivanen toimii tulevana vuonna tärkeässä luottamustehtävässä varsinaissuomalaisessa kokoomusyhteisössä. Turun Kokoomuksen syyskokouksessa 24.11. Kokoomusnuorten piirihallituksen taloudenhoitaja ja aktiivi Oivanen valittiin Turun Kokoomuksen hallitukseen vuodelle 2023. 

“On hienoa, että olemme saaneet nuoria merkittäviin luottamustehtäviin alueemme kokoomusyhteisössä. Siiri ja Antti ovat molemmat osoittaneet toimeliaisuutta ja halua vaikuttaa. He ovat myös molemmat toimineet aktiivisesti nuorten piirimme toiminnassa jo useamman vuoden ajan”, piirin puheenjohtaja Sauli Seittenranta kommentoi.

Lisätietoja:

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

sauli.seittenranta@gmail.com

040 174 1710

Turunen Siiri

Turunen Siiri

Kokoomusnuorten Turun aluejärjestön varapuheenjohtaja, sivistyspolitiikan verkoston puheenjohtaja

siiri.turunen@turku.fi

+358 40 0363108