Mona Pyykkönen Kokoomusnuorten eduskuntavaalikoordinaattoriksi

Tiedote

Kokoomusnuoret on valinnut kevään eduskuntavaalikoordinaattoriksi Mona Pyykkösen, 22. Pyykkönen aloittaa työt maanantaina 30.1. Monalla on pitkä tausta puolueyhteisössä. Hän on toiminut muun muassa Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajana ja toimii tällä hetkellä Hämeen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Mona on varavaltuutettu Lahden kaupunginvaltuustossa ja tarkastuslautakunnan sekä Lahden Seudun joukkoliikennelautakunnan jäsen.

Pyykkösen työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi liiton eduskuntavaalien kattokampanjan suunnittelu ja toteutus, viestinnän ja poliittisen vaikuttamisen suunnittelu ja toteutus, vaali- ja koulutustapahtumien koordinointi ja Kokoomusnuorten ehdokkaiden tukeminen.

On ilo päästä työskentelemään liiton eduskuntavaalimenestyksen eteen. Tavoitteena on, että saamme mahdollisimman monta nuorta kokoomuslaista kansanedustajaksi vaalien jälkeen“, Pyykkönen kommentoi valintaansa.

“Mahtavaa saada Mona töihin Kokoomusnuorille johdattamaan kokoomus vaalivoittoon kevään eduskuntavaaleissa. Mona tuntee liiton kuin omat taskunsa toimittuaan Hämeen piirin puheenjohtajana ja lisäksi hänen viestintäalan opintonsa tukevat liiton vaalityötä erinomaisesti”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino kommentoi Pyykkösen valintaa.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2022–2023

Nupponen Konsta

Nupponen Konsta

Hallintosihteeri

konsta.nupponen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 096 8274

Piirien asiakirja- ja taloushallinnollinen seuranta ja raportointi sekä hallinnollinen neuvonta