Johanna Hjelt Kokoomusnuorten järjestökoordinaattoriksi

Tiedote

Kokoomusnuoret on valinnut uudeksi järjestökoordinaattorikseen Johanna Hjeltin, 24. Hjelt aloittaa tehtävässä 13.2.

”Olen innoissani uusista haasteista. Kokoomusnuoret on minulle tärkeä yhteisö ja odotan, että pääsen työntekijänä hyödyntämään osaamistani yhtenäisemmän järjestön eteen”, Hjelt kommentoi valintaansa järjestökoordinaattoriksi.

Hjelt on toiminut pitkään Kokoomusnuorissa, esimerkiksi Tampereen Kansallisissa Nuorissa, Pirkanmaan piirihallituksessa sekä Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuonna 2020. Tällä hetkellä Hjelt on kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsen.

“Hienoa saada Johanna töihin Kokoomusnuorille vahvistamaan järjestösektoria yhdessä muiden järjestökoordinaattoreiden kanssa. Johanna tuntee liiton kattavasti toimittuaan pitkään nuorten piiritason toiminnassa”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino kommentoi Hjeltin valintaa.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2022–2023