Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Binga Tupamäkeä Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuoret on esittänyt Binga Tupamäkeä Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi. Tupamäki on 24-vuotias oikeustieteen maisteri ja kaupunginvaltuutettu Kauniaisista, ja hänellä on jo lähes kymmenen vuoden mittainen taival Kokoomusnuorissa takana.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Tupamäkeä Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi. Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Sauli Seittenranta kuvailee Tupamäkeä: ”On ollut ilo tutustua Bingaan Kokoomusnuorissa vaikuttamiseni aikana. Ihailen hänen rohkeutta ja aktiivista otetta yksilön vapauden ja vastuun sekä kestävän talouskasvun, eli Kokoomusnuorten ja kokoomuksen ydinarvojen ajamisessa.”

”Erityisesti olen kiinnittänyt huomiota Bingan sanavalmiuteen – hän taitaa debatoinnin – niin faktuaalisen kuin retorisen. Hallitusvastuun aikana grillausta on tiedossa joka suunnassa ja nyt tarvitsemme Kokoomusnuorten ja kokoomuksen linjan vahvaa puolustajaa. Uskon ja tiedän, että Binga pärjää tilanteessa kuin tilanteessa ollessaan meidän puheenjohtajamme”, Seittenranta jatkaa.

Myös Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Julia Siimento jakaa Seittenrannan näkemyksen: ”Binga on ahkera ja osaava tekijä. Hänellä on selvästi intohimoa kehittää Kokoomusnuoria järjestönä yhä paremmaksi, ja hänellä on ehdottomasti siihen myös taitoa ja visiota. Binga on myös osoittautunut ihmiseksi, joka osaa ottaa erilaiset näkemykset huomioon, ja sopisi näin järjestömme johtoon erinomaisesti.”

Tupamäki on toiminut Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten piirikummina vuonna 2022 toimiessaan Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksessa. Tupamäki hoiti tehtäviänsä ahkerasti, osallistuen tapahtumille ja tuoden aktiivisesti terveisiä kokouksiin.

Kokoomusnuorten puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudelle 3.–5. marraskuuta pidettävässä liittokokouksessa Tampereella.

Lisätietoja:

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

sauli.seittenranta@gmail.com

040 174 1710

Siimento Julia

Siimento Julia

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

julia.siimento@gmail.com

+358 44 277 9183