Kaarinan Kokoomuksen Nuoret, Puolalanmäen Kokoomusnuoret, Salon Kokoomuksen Nuoret ja Svensk Höger Ungdom i Åbo

Kaarinan Kokoomuksen Nuoret, Puolalanmäen Kokoomusnuoret, Salon Kokoomuksen Nuoret ja Svensk Höger Ungdom i Åbo tukevat Maria Mialaa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Varsinaissuomalaiset Kokoomusnuorten paikallisyhdistykset tukevat helsinkiläistä Maria Mialaa, 26, Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2024-2025. Liitolle valitaan uusi puheenjohtaja Tampereella järjestettävässä liittokokouksessa 3.-5.11.2023.

Miala on toiminut viimeiset kaksi vuotta ansiokkaasti Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana ja sitä ennen myös kaksi vuotta liittohallituksen jäsenenä. Miala on toiminnallaan osoittanut vahvaa sitoutumista ja paloa vaikuttaa liiton toiminnan kehittämiseen. Vahvan järjestötaustan lisäksi Mialalla on monipuolista kokemusta vaalityöstä niin ehdokkaana kuin kampanjapäällikkönä. Sanavalmis nuori nainen omaa näkemyksiä yhteiskunnan kehittämisestä ja hänen sydämensä sykkii oikeistolaiselle politiikalle.

“Maria on osoittanut vuosien aktiivisella tekemisellään, että hän todella haluaa viedä tätä liittoa eteenpäin. Maria puolustaa rohkeasti oikeistolaista talouspolitiikkaa ja pitää kiinni Kokoomusnuorten arvoista ja periaatteista harjoittamassaan politiikassa”, Kaarinan Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja Rasmus Hakala kommentoi.

Svensk Höger Ungdom i Åbo:n puheenjohtaja Siiri Turunen näkee Mialan kansainvälisen vaikuttamisen kokemuksen merkittävänä nuorisojärjestön tulevaisuudelle.”Marian kansainväliset verkostot ovat vertaansa vailla. Hän on aktiivisesti vienyt Kokoomusnuorten asioita eteenpäin kansainvälisesti. Yhteiskunnan globalisoituessa yhä entisestään on tärkeää, että liiton johdosta löytyy henkilö, joka on halukas kansainväliseen yhteistyöhön ja jolta löytyy kokemusta jo kansainvälisen vaikuttamistyön saralta”, Turunen kuvailee.

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous järjestetään 3.-5.11. Tampereella. Liittokokouksessa Kokoomusnuorille valitaan uusi puheenjohtajisto vuosille 2024-2025 ja liittohallitus vuodelle 2024. Näiden lisäksi liittokokous päättää vuoden 2024 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

 

Lisätietoja:

Kaarinan Kokoomuksen Nuoret
Rasmus Hakala

Salon Kokoomuksen Nuoret
Markus Lamsijärvi

Puolalanmäen Kokoomusnuoret
Katariina Koskelo

Svensk Höger Ungdom i Åbo
Siiri Turunen