Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee Heikki Vestmania Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Tiedote

Nuorten piiri katsoo istuvan puheenjohtajan olevan kyvykkäin vaihtoehto jatkamaan tehtävässä.

Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee yksimielisesti kansanedustaja Heikki Vestmania jatkokaudelle Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi. Nuoret uskovat Vestmanin olevan paras valinta luotsaamaan Kokoomuksen suurinta piirijärjestöä kohti Isänmaan kannalta tärkeää vaalivuotta.

”Uusimaa saisi Heikistä erinomaisen osaavan ja omistautuneen puheenjohtajan. Hän on viimeisten vuosien aikana osoittanut kerta toisensa jälkeen kykyään ja tahtoaan johtaa suurinta piiriä. Heikki on osaavin valinta,” Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Akseli Lehtonen kommentoi.

Ensi vuonna järjestetään kahdet merkitykselliset vaalit. Sekä presidentinvaalit, että Euroopan parlamentin vaalit ovat Suomen suunnan kannalta olennaisia. On kriittistä, että Uudenmaan Kokoomus suurimpana piirinä kykenee antamaan mahdollisimman kovan panoksen vaalityöhön. Vain näin voimme varmistaa Kokoomuksen menestyksen molemmissa vaaleissa.

”Isänmaan kannalta on välttämätöntä, että Kokoomus ja Uusimaa sen suurimpana piirijärjestönä kykenee uskottavaan kampanjointiin ensi vuonna. Heikki on osoittanut monien vaalien läpi kykynsä johtaa. Uusimaa tarvitsee Heikkiä myös ensi vuonna,” Uudenmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Aaron Komulainen toteaa.

Uudenmaan Kokoomus valitsee puheenjohtajansa vuodelle 2024 sääntömääräisessä piirikokouksessa Kauniaisissa 2.12.

Lisätietoja:

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Liittohallituksen jäsen

akseli796@gmail.com

+358 44 367 9090