Laura Räty puoluevaltuuston johtoon, Sampsa Kataja puolueen varapuheenjohtajaksi

Kannanotto

Kokoomusnuoret tukevat Laura Rädyn, 32, valintaa kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Laura Räty toimii tällä hetkellä kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana Helsingissä ja Helsingin kaupunginhallituksen jäsenenä.

”Puoluevaltuusto tarvitsee määrätietoista ja uudistavaa otetta, jotta sen rooli selkiytyisi ja jotta puoluevaltuuston jäsenet voisivat kokea sen mielekkääksi vaikutuskanavaksi. Laura Rädyn uudistavalla ja eteenpäin katsovalla otteella tämä on mahdollista. Näytöt kunnallispolitiikassa ja aikanaan kokoomusnuorissakin osoittavat tämän”, toteaa kokoomusnuorten puheenjohtaja Wille Rydman.
Kokoomusnuoret ilmaisevat niin ikään tukensa kansanedustaja Sampsa Katajan, 38, uudelleenvalinnalle puolueen varapuheenjohtajaksi. Kataja valittiin puolueen varapuheenjohtajaksi ensimmäistä kertaa kokoomuksen puoluekokouksessa vuonna 2008.

”Toimin liki kaksi vuotta Sampsa Katajan avustajana eduskunnassa ja näin läheltä, miten uutteralla ja kunnioitettavalla tavalla Kataja toimii puolueen kakkosmiehenä. Puolue tarvitsee parhaat kykynsä johtoon myös jatkossa. Kataja on myös käytännön teoissa osoittanut halunsa kuunnella ja tukea nuoria kokoomuslaisia, mikä tekee Katajan tukemisesta kokoomusnuorille erityisen luontevaa”, kokoomusnuorten puheenjohtaja Wille Rydman kertoo.

Kokoomuksen puoluekokouksessa 11.-13.6. Jyväskylässä puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen valitaan uudelle kaksivuotiskaudelle. Lisäksi valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle puolueen muut johtohenkilöt, eli kolme varapuheenjohtajaa ja puoluevaltuuston puheenjohtaja.

Ota kantaa