Keskusta-oikeistolaiset nuoret ympäri maailmaa tuomitsevat Syyrian väkivaltaisuudet yhdessä rintamassa 2.3.2012

Kannanotto

Keskusta-oikeistolaiset nuorisojärjestöt ympäri maailmaa osoittavat tänään mieltänsä Syyrian väkivaltaisuuksien lopettamiseksi. International Young Democratic Unionin (IYDU) organisoimaan 2.3.2012 Action day for Syria -tapahtumaan osallistuvat keskusta-oikeistolaisten puolueiden nuorisojärjestöt 50 eri maasta. Suomessa Kokoomusnuoret järjestävät tukimielenosoituksen eduskuntatalon portailla kello 14.00.

 

”Tarkoituksena on lähettää Bashar al-Assadin hallinnolle vahva viesti että maailmalla seurataan heidän tekemisiään ja tuomitaan heidän kansalaisiin kohdistamat väkivaltaisuudet”, linjaa Kokoomusnuorten kansainvälisistä asioista vastaava varapuheenjohtaja Ville Sipiläinen.

 

Vaikka arabikevät toi kaivattua muutosta Lähi-Itään ja Afrikkaan, Syyriaan ei kevät vielä ole koittanut. Mielenosoituksessaan Kokoomusnuoret sytyttää kynttilät Syyrian demokratiapyrkimysten yhteenotoissa menehtyneiden uhrien muistolle.

 

”Kokoomusnuoret yhdessä sisarjärjestöjensä kanssa aina Albaniasta Amerikkaan ja Venezuelasta Vietnamiin vaativat al-Assadin hallintoa väistymään ja antamaan tilaa demokraattisen järjestelmän kehittämiselle”, kertoo Kokoomusnuorten puheenjohtaja Antti Häkkänen.

 
Lisätietoja:
Ville Sipiläinen

Kansainvälisistä asioista vastaava varapuheenjohtaja

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry
040-7611558
vs@phnet.fi

Anssi Murtonen

Pääsihteeri

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry
040-4842642
anssi.murtonen@kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa