Henkilövalintoja Kokoomuksen Nuorten Liitossa

Kannanotto

Kokoomusnuorten viikonloppuna Työväen kokous –teemalla pidetyssä liittokokouksessa Tampereella valittiin tammikuussa 2014 kautensa aloittava liittohallitus ja puheenjohtajisto. Puheenjohtajaksi valittiin vaasalainen Susanna Koski, joka aloittaa poikkeuksellisesti tehtävässään heti jatkaen aina vuoden 2015 loppuun saakka. Puheenjohtajan tehtäviä alkuvuoden hoitanut Ville Sipiläinen jatkaa kautensa loppuun varapuheenjohtajan tehtävää hoitaen, johon hänet marraskuussa 2011 valittiin.

Varapuheenjohtajiksi kaudelle 1.1.2014 – 31.12.2015 valittiin nyt toista vuottaan liittohallituksessa vaikuttava Riina-Eveliina Eskelinen Tampereelta, sekä kuluvan vuoden liittohallituksessa ollut Tuomas Stöckel Rovaniemeltä.

Vuoden 2014 hallituksen jäsenet kotipiireineen:

Marketta Ruutiainen (Uusimaa)

Juuso Seppälä (Häme)

Iida Aarnio (Varsinais-Suomi)

Elina Hölttä (Keski-Suomi)

Kristian Tervo (Varsinais-Suomi)

Ville Ojala (Pohjanmaa)

Samuel Schubak (Helsinki)

Matti Laaksonen (Kaakkois-Suomi)

Teemu Tertsunen (Pohjois-Karjala)

Lauri Tarkiainen (Etelä-Savo)

Ota kantaa