Helsingin Kokoomusnuoret tukee Pia Pakarista Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Kannanotto

Helsingin Kokoomusnuoret tukee Pia Pakarista Kokoomuksen puoluevaltuuston seuraavaksi puheenjohtajaksi. Pakarisen tukemisesta päätettiin piirihallituksen kokouksessa 8.6. Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Teresa Bäckström kommentoi piirihallituksen päätöstä: 

“Meidän oli helppo lähteä tukemaan Pia Pakarista puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Pia on tehnyt todella hyvällä otteella töitä kasvatuksen- ja koulutuksen saralla apulaispormestarina. Piasta Kokoomus saisi puoluevaltuuston puheenjohtajaksi aidon sivistyksen ja yrittäjyyden puolesta puhujan, jota puolueemme tarvitsee.”

Pakarinen työskentelee tällä hetkellä Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestarina. Kokoomus valitsee seuraavan puoluevaltuuston puheenjohtajan Porin puoluekokouksessa syksyllä. Puoluevaltuusto on Kokoomuksen ylin päättävä elin puoluekokouksien välillä.

Lisätietoja:

Bäckström Teresa

Bäckström Teresa

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

teresatiiamaria@gmail.com

+358 401 524 080