Oulun Läänin Kokoomusnuoret tukee piirihallituksensa jäsentä Paavo Kohoa Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Kannanotto

Tässä Paavon avoin kirje jäsenistölle.

Hei kaikki Kokoomusnuoret!

Olen Paavo Koho 25-vuotias 5. vuotta lääketiedettä opiskeleva oululainen. Olen ehdolla Kokoomusnuorten liittohallitukseen ensimmäistä kertaa. Olen ollut aktiivinen toimija parin vuoden ajan Oulun Läänin Kokoomusnuorten piirihallituksessa ja toimin Oulussa myös hyvinvointilautakunnan varajäsenenä. Haluankin lähteä nyt ottamaan seuraavaa askelta kohti valtakunnallisempaa vaikuttamista.

Paikallisella tasolla omaksi ansiokseni voidaan laskea Kokoomuksen valtava vaalivoitto Oulun Yliopiston Ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa, jossa nostimme Kokoomuksen edustajamäärän aiemmasta nollasta jopa neljään. Toimin näissä vaaleissa yhdessä ystäväni Aten kanssa vaalitiimin vetäjänä. Teimme hyvän kampanjan, jossa näkyvin osa oli somepuoli. Haluan olla liittohallituksessa viemässä kaikkien Kokoomusnuorten kuntavaalikampanjoita eteenpäin tuomalla oman kampanjani vinkit kaikkien käyttöön. Niillä sai OYY-vaaleissa 149 ääntä, mikä oli koko Suomen mittakaavassa merkittävä tulos.

Kokoomukselle ja Kokoomusnuorille ensi vuoden ylivoimaisesti tärkein tapahtuma on 18.4. järjestettävät vaalivoittojuhlat: niissä tulemme juhlimaan uusien nuorten valtuutettujen ja Kokoomuksen uusia valtuustopaikkoja. Tähän me tulemme tarvitsemaan aivan jokaista jäsentä. Jo sillä voimme tehdä merkittävän eron moniin muihin, että teemme tämän yhdessä. Tykkäämme, kommentoimme ja jaamme toistemme julkaisuja somessa. Pieniä asioita, joissa toimin itse esimerkkinä ja toivon sen myös innostavan muita mukaan.

Elämä jatkuu kuitenkin myös kuntavaalien jälkeen. Silloin olen tuomassa liittohallitukseen oman osaamiseni ja kokemukseni terveyspuolelta.

Lisätietoja:

Koho Paavo

Koho Paavo

koho.paavo@gmail.com

0408427047

Stenfors Sebastian

Stenfors Sebastian

Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

sebastian.stenfors@gmail.com

0407466922