Hämeenlinnan Kokoomusnuoret ry

Hämeenlinnan Kokoomusnuoret: Veroprosentin alentamisella kohti elinvoimaisempaa kaupunkia

Kannanotto

Me Hämeenlinnan Kokoomusnuoret kannatamme veroprosentin alentamista niin pian, kuin vain mahdollista.

Hämeenlinnan kunnallisveroprosentti on tällä hetkellä 21%, joka meidän mielestämme on aivan liian korkea. Uskomme veroprosentin alentamisella olevan kauaskantoiset seuraukset ja alhaisemmalla veroprosentilla suora positiivinen vaikutus kaupungin elinvoimaan. Alhaisempi veroprosentti myös houkuttelee enemmän uusia asukkaita kaupunkiin. Kun uusia asukkaita saapuu, niin verotulojenkin määrä kasvaa, jolloin pystytään turvaamaan laadukkaat ja toimivat palvelut. Kun asukkaille jää enemmän rahaa käytettäväksi verojen jälkeen, he myös tulevat käyttämään enemmän paikallisten yrittäjien palveluita. Tämä taas luonnollisesti lisää työpaikkoja ja työllistää ihmisiä.

Laaja palveluiden käyttö on suuressa osassa kaupungin elinvoimaisuutta, joka tulisi lisääntymään veroprosentin alentamisen myötä.

 

Mari Pinomäki, puheenjohtaja

Hämeenlinnan Kokoomusnuoret ry.

Lisätietoja:

Pinomäki Mari

Pinomäki Mari