Satakunnan Kokoomusnuoret: Vihervasemmiston koalitio vääristää vaalitulosta!

Kannanotto

Satakunnan Kokoomusnuoret on pettynyt Vihreiden ja Vasemmistoliiton yhteistyöhaluttomuuteen aluehallinnon luottamuspaikkaneuvotteluissa. Vihervasemmiston yhteinen liitto on vastoin niitä sopimuksia, jotka jo ennen vaaleja yhdessä sovittiin.

Vihervasemmiston koalitio ei ole verrattavissa Kokoomuksen ja KD.n vaaliliittoon, koska ne ovat kaksi erillistä asiaa. Jos vihervasemmisto olisi halunnut liittoutua yhdessä, olisi siihen luonnollisesti ollut täysi vapaus ennen vaaleja. Tällöin puolueilla olisi ollut mm. yhteinen ja pienempi ehdokaslista.

Tämä vaalien jälkeinen koalitio vääristää vaalitulosta, jonka vuoksi muut puolueet eivät sitä ole hyväksyneet.

Kokoomusnuoret kummastelee Vihreiden Nuorten sosiaalisessa mediassa harjoittamaa uhriutumispolitiikkaa, jossa Kokoomus nostetaan tikun nokkaan. Ikään kuin Kokoomus yksin määrittelisi muiden puolesta, että miten toimitaan. Myöskään yksittäisen puoluetoimijan muuttaminen meemiksi ja hänen kustannuksella viisastelu ei mielestämme ole hyvän tavan mukaista politiikkaa.

Nyt olisi syytä keskittyä uuden aluehallinnon rakentamiseen keskinäisen väittelyn sijaan. Kansalaiset ovat äänensä antaneet ja vaalitulosta tulee kunnioittaa.

Lisätietoja:

Rantala Roope

Rantala Roope

Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

roope.rantala@ulvila.fi

0442094485

Järvinen Henri

Järvinen Henri

Satakunnan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

henkkajar@gmail.com

0407367092