Kokoomusnuoret valitsi uuden liittojohdon

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton 78. liittokokous on valinnut uuden liittojohdon. Varapuheenjohtajiksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle valittiin Ville Sipiläinen, 24, Hämeestä ja Saul Schubak, 24, Helsingistä.  Molemmat ovat toimineet kuluneella kaudella kokoomusnuorten liittohallituksessa. Aiemmin kokous nosti liiton puheenjohtajaksi yksimielisesti Antti Häkkäsen, 26. Häkkänen viimeistelee lakimiehen opintoja Helsingin yliopistossa.

Liittohallitukseen valittiin Riina-Eveliina Eskelinen (Pirkanmaa), Visa Kananoja (Pohjanmaa), Mikko Laakso (Uusimaa), Petri Rajala (Pirkanmaa), Arto Rautapää (Keski-Suomi), Teemu Räty (Uusimaa), Henri Salo (Satakunta), Samu Seppänen (Oulun Lääni), Antti-Pekka Vepsäläinen (Helsinki) ja Satu Virtanen (Uusimaa).

”Uudessa liittohallituksessa on kovan luokan osaamista. Ensi syksyn kuntavaaleja ajatellen olemme tällä johtoporukalla kovassa iskussa,” kiittelee liiton tuore puheenjohtaja Antti Häkkänen.

Lisätietoja:

Antti Häkkänen
Kokoomuksen Nuorten Liitto, puheenjohtaja 2012-2013
040-7057134
www.anttihakkanen.fi

Anssi Murtonen
Kokoomuksen Nuorten Liitto, pääsihteeri
040-4842642
anssi.murtonen@kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa