Satakunnan Kokoomusnuoret ry:n hallitus vuodelle 2012 valittu

Tiedote

Satakunnan Kokoomusnuoret ry valitsi yksimielisesti sääntömääräisessä vuosikokouksessaan Eurajoella 20.11.2011 puheenjohtajakseen vuodelle 2012 eurajokelaisen Tuomas Seikkulan. Seikkula on 21-vuotias oikeustieteiden ylioppilas ja toiminut jo vuodet 2010-2011 Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

Seikkula saa johdettavakseen yhdeksänhenkisen hallituksen, joka on sekoitus kokemusta ja tuoreempaa verta. Hallituksessa jatkavat kokemäkeläinen Juho Anttila, raumalaiset Henri Salo ja Annika Viinikkala, sekä eurajokelainen Krista Pihala. Muut hallitukseen valitut ovat porilaiset Anna Lilja, Lasse Lund ja Salla Tenho, kokemäkeläinen Eetu Välkkynen, sekä Juha Ala-Rohdainen Raumalta.

”On hienoa, että tulevasta hallituksesta löytyy tekijöitä Kokemäeltä Raumalle asti. Alueellinen osaaminen hallituksessa on tärkeää, kun tulevana vuonna edessä ovat kunnallisvaalit.”, Seikkula kommentoi tuoreeltaan uutta hallitusta.

Satakunnan Kokoomusnuoret ry onnittelee lämpimästi kaikkia hallitukseen 2012 valittuja.

Lisätiedot:
Tuomas Seikkula
Satakunnan Kokoomusnuoret ry
Puheenjohtaja
tseikkula@hotmail.com

Siiri Tuovila
Satakunnan Kokoomusnuoret ry
Järjestösihteeri
siiri@kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa