Uusi piirihallitus valittu – laihialainen Lotta Kasi piirin puheenjohtajaksi

Tiedote

Pohjanmaan Kokoomusnuoret ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa 15.11. Seinäjoella valittiin piirille uusi piirihallitus sekä vahvistettiin toimintalinjat vuodelle 2014. Piirin puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti 20-vuotias laihialainen kunnanvaltuutettu Lotta Kasi.

Lotta on Laihian Kokoomusnuorten puheenjohtaja ja on toiminut kahden vuoden ajan piirin varapuheenjohtajana. Kasi opiskelee kauppatieteitä Vaasan yliopistossa. Aiemmin hän on toiminut aktiivisesti myös Suomen lukiolaisten liitossa.

– Kiitän pohjalaisia kokoomusnuoria saamastani luottamuksesta ja tuesta tehtävään, vastavalittu puheenjohtaja Kasi kommentoi. – Alkava toimintavuosi tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Piirissä meillä on suunnitteilla paljon monipuolista toimintaa jäsenistöllemme ja piirin puheenjohtajana pääsen myös vaikuttamaan liiton kehitykseen. Vähintäänkin europarlamenttivaalien ja marraskuussa Seinäjoella järjestettävän Kokoomusnuorten liittokokouksen myötä töitä tulee riittämään niin minulle kuin koko piirihallitukselle.

Varapuheenjohtajaksi piirikokous äänesti Tommi Mäen Koskenkorvalta. Mäki on toiminut kuluvana vuonna Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksessa sekä Pohjanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä. Ensimmäiselle piirihallituskaudelle uusina jäseninä valittiin Jouni Miilumäki (Seinäjoki), Viivi Pennala (Seinäjoki) ja Mimosa Pohjola (Seinäjoki).

Piirihallituksessa jatkavat Ville Ojala (Seinäjoki), joka toimii lisäksi ensi vuoden ajan myös Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksessa sekä Jaakko Nyrhilä (Lapua), Juhana Holopainen (Vaasa), Laura Kujala (Teuva) ja Iivari Käkelä (Vaasa). Uuden piirihallituksen toimikausi alkaa tammikuussa. Pohjanmaan Kokoomusnuoret toimii Vaasan vaalipiirin eli kolmen maakunnan. Vuosi 2014 on Pohjanmaan Kokoomusnuorten 60. toimintavuosi. Toimintavuoden yleisenä tavoitteena on porvarillisten arvojen korostaminen kaikessa toiminnassa.

Vuoden 2014 päätapahtumat
– Pohjanmaan Kokoomusnuorten 60-vuotisjuhla Seinäjoella 17. toukokuuta
– Kokoomuksen Nuorten Liiton 81. liittokokous Seinäjoella marraskuussa

Lisätiedot

Lotta Kasi
puheenjohtaja 2014
0400–200 468
lottakasi@hotmail.com

Anna-Riikka Valli
järjestösihteeri
045–168 4779
anna-riikka.valli@kokoomusnuoret.fi

pohjanmaankokoomusnuoret.fi

>> Tiedote piirin nettisivustolla
>> Ladattava tiedote

Ota kantaa