Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee pääsihteeriä

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria toimii muun muassa kunnanvaltuustoissa, eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa sekä lukuisissa muissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Nämä toimijat tekevät meistä maan vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön.

Haemme pääsihteeriä toimintamme ja henkilöstömme johtoon. Pääsihteeri vastaa operatiivisen toiminnan johtajana siitä, että toiminnassamme saavutetaan luottamushenkilöjohdon asettamat tavoitteet ja päämäärät. Erityisesti pääsihteerin vastuulla on liiton talous ja hallinto. Pääsihteeri toimii liiton henkilöstön esimiehenä.

Odotamme pääsihteeriltä vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Pääsihteerimme tulee tuntea ja ymmärtää järjestöorganisaation johtamista sekä taloutta ja hallintoa. Hänellä tulee myös olla edellytykset onnistua kannustavana ja innostavana esimiehenä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vankkaa kokoomuslaista maailmankatsomusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja sekä kokemusta poliittiselta kentältä työskentelystä. Arvostamme erityisesti poliittisen järjestöelämän ja Kokoomus-konsernin vahvaa tuntemusta. Tämän lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä.

Pääsihteerin tehtävä on sääntöjen nojalla kolmen (3) vuoden määräaikainen. Tehtävästä maksettava kuukausikorvaus on 2950 euron suuruinen rahapalkka sekä erikseen sovittavat edut.

Pääsihteeri työskentelee pääasiallisesti liiton keskustoimistolla Helsingin Kampissa. Työhön liittyy matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöiden kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

Lähetä hakemus pääsihteerin tehtävään sekä ansioluettelo sunnuntaihin 31.7.2016 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen daniel.sazonov@kokoomusnuoret.fi. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut tehtävään järjestetään 3.8. tai 4.8 Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja Daniel Sazonov puh. 045-1296812

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.