Tule harjoittelijaksi Kokoomusnuorten keskustoimistolle!

Tiedote

 

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee harjoittelijaa. Harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia järjestötoiminnan kehittämiseen, viestintään, hallintoon, tapahtumajärjestelyihin ja politiikkaan liittyviä tehtäviä.

Toivomme, että harjoittelijamme:

-On arvomaailmaltaan kokoomuslainen

-On ollut mukana järjestötoiminnassa ja erilaisissa projekteissa

-On motivoitunut ja oma-aloitteinen, sillä työ on itsenäistä

-On joustava ja pystyy tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

-Lisäksi arvostamme mm. soveltuvia korkeakouluopintoja ja erilaisia viestinnällisiä taitoja

Harjoittelijan palkka on 1000 e/kk + lounassetelit, virikesetelit ja puhelinetu. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kesäkuukausien aikana ja kestää 3-6 kk. Harjoittelu on kokopäiväinen, mutta olemme joustavia työajoissa esim. luennoilla käymisen mahdollistamiseksi. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötoiminnan ammattilaiseksi hauskassa ja rennossa työyhteisössä.

Jos kiinnostuit, haethan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian osoitteeseen emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Emma-Stina Vehmanen, puh. 040-8471992.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme. 

Lisätietoja:

Vehmanen Emma-Stina

Vehmanen Emma-Stina

Pääsihteeri

emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 847 1992

Ota kantaa