Kokoomusnuoret

Kokoomusnuoret hakee poliittista suunnittelijaa

Tiedote

Poliittinen suunnittelija vastaa omalta osaltaan politiikan valmistelusta ja seurannasta sekä toimii puheenjohtajan poliittisena avustajana. Poliittisen suunnittelijan tehtäviin kuuluu myös Ajatuspaja Linjan toiminnan organisointi ja johtaminen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kykyä omaksua laajoja asiakokonaisuuksia, viestinnällisiä valmiuksia, reagointikykyä sekä hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi poliittisten tekstien, pamflettien, ohjelmien, puheiden ja kannanottojen valmistelua sekä Kokoomusnuorten poliittisten verkostojen tukemista.

Odotamme hakijalta soveltuvia korkeakouluopintoja ja kokemusta poliittisten sisältöjen kanssa työskentelystä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan sisäpiiristä sekä reilun työyhteisön, jossa tarjolla on muutakin kuin paskanjäykkää pönötystä.

Poliittinen suunnittelija työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Työhön liittyy myös matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävän palkka asettuu 2300-2700 euron välille työntekijän taustasta ja kokemuksesta riippuen. Lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2019 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, poliittinen suunnittelija, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444