Tule avaamaan kaikkien aikojen vaalikevät Helsinkiin!

Tiedote

Kiinnostaako sinua kevään vaalit? Oletko kenties itse ehdolla vaaleissa tai tekemässä jonkun huipputyypin kampanjaa? Haluatko kuulla mielenkiintoisia puheita Kokoomuksen kärkinimiltä? Tykkäätkö juhlimisesta? Jos vastasit joihinkin näistä kysymyksistä myöntävästi, olet oikea henkilö osallistumaan Kokoomusnuorten Vaaalistartille 16.2.!

Luvassa on puolueen kärkinimien puheita, eduskuntavaaliehdokkaiden esittäytymistä, Kokoomusnuorten vaaliteemoja sekä ennen kaikkea mahtava vaalipaardit. Tapahtuma kustantaa 5 € ennakkoon taikka 6 € ovelta.

Huomaa, että 1.1.2019-12.2.2019 jäseneksi liittyneet saavat ilmaisen sisäänpääsyn sekä tapahtumalla pienen yllätyksen. Jos et siis vielä ole jäsen, niin nyt on oiva tilaisuus liittyä! Liittymislomakkeeseen pääset tämän päivityksen alla olevasta painikkeesta.

Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät osoitteesta bit.ly/vaalistartti2019. Ilmoittautuminen päättyy 14.2., joten ole nopea! 

Lisätietoja:

Lehtonen Mikael

Lehtonen Mikael

mikael.lehtonen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 039 1842

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin