Mikko Poutanen valittu Keski-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Keski-Suomen Kokoomusnuorten sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 1.11. Jyväskylässä. Kokouksessa piirijärjestön puheenjohtajaksi valittiin 27-vuotias Mikko Poutanen Jyväskylästä.

Poutanen näkee Keski-Suomen Kokoomusnuorten keskeisenä tavoitteena tulevalle kaudelle vuoden 2021 kuntavaaleihin valmistautumisen koko maakunnan alueella. Lisäksi hän näkee tarpeellisena Keski-Suomen alueelle suuntautuvan tie- ja raideliikennerahoituksen mittavat parannukset.

Tampereen ja Jyväskylän väliselle rataosuudelle jyvitetty 18 miljoonan euron suunnitteluraha on askel oikeaan suuntaan. Hallituksen panostus tie- ja raideverkon investointeihin Keski-Suomen osalta on kuitenkin aivan liian vähäisellä tasolla, Poutanen pohtii.

Keski-Suomen hallitusedustajien on yksiselitteisesti kyettävä parempaan edunvalvontaan, Keski-Suomen Kokoomusnuoret toivovat Keski-Suomen hallitusedustajilta suurempaa panosta tulevan hallituskauden aikana.

Piirijärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin 27-vuotias Mikko Tenhunen Jyväskylästä. Tenhunen jakaa huolen maakunnan tie- ja raideverkon tilasta.

Tie- ja raideliikenneverkon tila vaikuttaa maakunnan asukkaiden arkeen, Tenhunen huomauttaa. 

Keski-Suomen Kokoomusnuorten toisena toiminnan painopisteenä on kuntavaaleihin valmistautuminen. Näin piiri tukee Kokoomusnuorten valtakunnallista tavoitetta, jossa jokaisessa Suomen kunnassa olisi alle 30-vuotias kokoomuslainen ehdokas kuntavaaleissa. 

Piirihallituksen muiksi jäseniksi valittiin Aku Hakala-Ranta, Anna Pärnänen, Esa Ettala, Ida Moisio, Leo Liukkonen, Markus Mikkola ja Topi-Veli Arpiainen.

Lisätietoja:

Arpiainen Topi-Veli

Arpiainen Topi-Veli

Keski-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

tv.arpiainen@gmail.com

040 0131 901

Poutanen Mikko

Poutanen Mikko

Keski-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtajat

mikko0907@hotmail.com

+358 405 378 141