Elli Jylhä Kokoomusnuorten järjestökoordinaattoriksi

Tiedote

Kokoomusnuorten järjestökoordinaattorina aloittaa 7.1.2020 tamperelainen Elli Jylhä, 21. Liittohallitus päätti Jylhän valinnasta kokouksessaan 14.12.2019.

Jylhä on toiminut kuluneen vuoden Pirkanmaan Kokoomusnuorten taloudenhoitajana ja Tampereen Kansallisten Nuorten puheenjohtajana. Jylhä on toiminut molempien järjestöjen hallituksissa vuodesta 2016 saakka. Hänellä on kokemusta myös muista järjestöistä sekä vaalikampanjoista.

”Odotan innolla, että pääsen tukemaan piirejäni erityisesti jäsenhankinnan saralla, sillä se on itselleni tärkeä toiminnan osa-alue. Samalla saamme rakennettua hyvää pohjaa vuoden 2021 kuntavaalien ehdokasasettelua ja kampanjointia ajatellen,” järjestökoordinaattoriksi valittu Elli Jylhä sanoo.

Järjestökoordinaattorina Jylhä vastaa Kokoomusnuorten piiri- ja paikallistoiminnan tukemisesta Pirkanmaalla, Hämeessä ja Keski-Suomessa. Järjestökoordinaattorit muodostavat Kokoomusnuorten toimistolla viiden hengen järjestötiimin.

”Hienoa saada Elli osaksi tiimiämme! Ellin kokemus järjestötoiminnasta ja sen kehittämisestä antaa hyvät valmiudet järjestökoordinaattorin tehtävän hoitamiseen”, sanoo Kokoomusnuorten pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Järjestökoordinaattorin työtehtäviin kuuluu tiivis yhteydenpito vastuupiirijärjestöjen luottamus- ja vapaaehtoistoimijoihin, tapahtumien järjestämistä, viestinnän monipuolisia tehtäviä sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten sidosryhmiin.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto