Elmo Eklund Kokoomusnuorten viestintäsuunnittelijaksi

Tiedote

Kokoomusnuorten viestintäsuunnittelijana aloittaa Elmo Eklund. Maanantaina 3.2.2020 aloittava Eklund toimii tehtävässä kesäkuun 2020 loppuun.

Eklund on toiminut aikaisemmin muun muassa sosiaalisen median toimistossa sekä rahoitusalalla, ja syksyllä 2017 projektiluontoisesti myös Kokoomusnuorissa. Eklund on menestyksekkäästi suunnitellut useiden poliittisten ehdokkaiden viestintää niin valtakunnallisissa kuin järjestöjen sisäisissä vaaleissa. Eklund on myös toiminut useissa luottamustoimissa sekä järjestöissä että yritysmaailmassa.

“On ihan mahtavaa päästä kehittämään Kokoomusnuorten viestintää! Uskon, että yhdistämällä poliittisen kokemuksen ja konkreettisen viestinnän osaamisen, pystyn tuomaan liiton viestintään uutta näkökulmaa. Tärkeimmiksi yksittäisiksi projekteiksi näen kesäkuun puoluekokouksen sekä reilun vuoden päässä siintävät kuntavaalit.”, sanoo Elmo Eklund.

Viestintäsuunnittelijana Eklund tulee vastaamaan sekä Kokoomusnuorten jokapäiväisistä viestinnän tarpeista että kampanjoiden ja tulevien tapahtumien viestinnän suunnittelusta.

“On hienoa saada tiimiin henkilö, joka ymmärtää sekä viestintää että politiikkaa. Elmon monipuolinen tausta antaa erinomaiset valmiudet lähteä viemään myös Kokoomusnuorten viestintää uudelle tasolle.”, kommentoi Kokoomusnuorten pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Kokoomusnuorten viestintäsuunnittelijana vuodesta 2017 toiminut Essi Jäälinna jää tehtävästä opintovapaalle. Kokoomusnuoret kiittää Essiä kaikesta tähänastisesta sekä toivottaa mitä parhainta opintomenestystä!

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin