Juho Kärkkäinen Kokoomusnuorten pääsihteeriksi

Tiedote

Kokoomusnuorten pääsihteerinä aloittaa Juho Kärkkäinen (28). Kärkkäinen on koulutukseltaan projektijohtamiseen suuntautunut tradenomi ja siirtyy tehtävään Varusmiesliiton pääsihteerin tehtävästä. 

Kärkkäinen on myös toiminut monissa luottamustehtävissä eri järjestöissä. Hän on toiminut muun muassa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana, Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä Kansallisen Kokoomuksen sivistyspolitiikan verkoston puheenjohtajana.

”Työ Kokoomusnuorten pääsihteerinä on itselleni ennen kaikkea suuri kunnia! Seuraava kolmivuotiskausi pitää sisällään muun muassa kuntavaalit sekä uuden strategian jalkautuksen, eli haasteita kaudelta ei siis tule puuttumaan. Kuitenkin juuri näistä syistä odotan töitä Kansakoulunkujalla äärimmäisen innolla”, sanoo Juho Kärkkäinen.

Kärkkäinen aloittaa tehtävässään 27.7.2020.

 

Juho Kärkkäinen
+358 50 300 1408
juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin