Konsta Nupponen Kokoomusnuorille järjestökoordinaattoriksi

Tiedote

Kokoomusnuorilla järjestökoordinaattorina aloittaa Konsta Nupponen (24). Nupponen on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti Helsingin yliopistosta ja on työskennellyt aikaisemmin muun muassa kansanedustaja Sari Sarkomaan eduskunta-avustajana sekä Kokoomuksen vaaliassistenttina vuoden 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa.

Nupponen on toiminut myös monissa luottamustehtävissä eri järjestöissä. Hän toiminut muun muassa Kansallisten Ylioppilaiden puheenjohtajana ja toimii parhaillaan Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton varapuheenjohtajana. 

“On upeaa päästä osaksi Suomen johtavan keskustaoikeistolaisen nuorisoliiton työtiimiä. Järjestötoiminta on ollut jo pitkään lähellä sydäntäni, ja on hienoa päästä toimimaan sen parissa kokoomusnuorilla”, sanoo Konsta Nupponen. 

Nupponen aloittaa tehtävässään 27.7.2020.

 

Konsta Nupponen
+358 40 096 8274
konsta.nupponen@kokoomusnuoret.fi

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin