Helsingin Kokoomusnuorten piirihallitus vuodelle 2021 valittu – puheenjohtajaksi Tella Soini

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen syyskokouksensa 27.11. poikkeuksellisesti etänä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, ja illan kohokohta oli henkilövalinnat vuodelle 2021.

Vuodelle 2021 Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin Tella Soini. Soini on tänä vuonna toiminut Helsingin Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana, minkä lisäksi hän on ollut Kokoomusnuorten sivistyspoliittisen verkoston johtoryhmän jäsen.

”Olen äärimmäisen kiitollinen saamastani tuesta ja luottamuksesta toimia ensi vuonna piirin  puheenjohtajana. Tulevana vuonna kaiken toimintamme ytimessä tulee olemaan kevään kuntavaalit ja vaalivoitto Helsingin Kokoomusnuorille. Olen todella innostunut tulevasta ja uskon, että tänä vuonna saamani kokemus varapuheenjohtajana tulee tukemaan työtäni piirin puheenjohtajana. Meille on nyt valittu erinomainen porukka piirihallitukseen ja tiedän, että tällä tiimillä saamme huipputuloksia niin vaaleissa, tapahtumien sisällössä kuin koulutusorganisaationa!” Soini iloitsee.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin Henri Weck ja taloudenhoitajaksi Joanna Lybeck. Piirihallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Jonna Järvinen, Annina Kostiainen, Salla Kuva, Hanna-Liisa Laasonen, Mona Leino, Jerdi Skottman, Leevi Väisänen ja Heidi Wendorf. Varajäseniksi valittiin Teresa Bäckström, Milla Heinonen, Jim Koskinen, Janina Natri ja Jenni Juulia Tikka.

 

Lisätietoja:

Tella Soini
Puheenjohtaja 2021
tella.soini@gmail.com
+358 45 231 8008

Teresa Bäckström
Puheenjohtaja 2020
teresatiiamaria@gmail.com
+358 40 152 4080

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin