Aleksi Kurki Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Aleksi Kurki valittiin Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten ylimääräisessä piirikokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi kuluvan vuoden loppuun asti. Varapuheenjohtajaksi valittiin Emma Mäenpää.

”Pääsen nopeasti kiinni pestiin, koska olen toiminut viimeiset kaksi kuukautta piirin virkaa tekevänä puheenjohtajana. Tyhjältä pöydältä ei myöskään missään nimessä tarvitse aloittaa. Jo tähän mennessä vuotta olemme olleet hyvin aktiivisia mm. kuntavaalien ehdokashankinnan osalta. Ehdokashankintaa on jäljellä noin kaksi viikkoa, joista jokainen päivä on tärkeä! Kuntavaalit ovat tämän vuoden ehdottomasti suurin ponnistus, jota kohti lähden iloisin mielin luotsaamaan mahtavaa joukkuettamme. Nuoria tarvitaan ehdolle ja äänestyskopeille. Yhdistykemme tulee tehdä osansa tämän toteutumisen puolesta”, Kurki toteaa.

Kurjen mukaan “järjestö- ja vaalikentän toimintaympäristö on muuttunut merkittävällä tavalla koronavirusepidemian takia. Tämä ei meitä kuitenkaan ole pysäyttänyt. Minulle on tärkeää toimintamme aktiivinen ylläpitäminen etäajan haasteista huolimatta. Olemme löytäneet uusia tapoja toimia tässä uudessa normaalissa. Näitä tapoja tullaan varmasti hyödyntämään korona-ajan jälkeenkin. Valonpilkahduksia koronatilanteen paranemisesta ja näin ollen myös fyysisten tapahtumien järjestämisestäkin on näkynyt. Yllätyksiin tulee kuitenkin varautua, aina.”

Lisätietoja:

Kurki Aleksi

Kurki Aleksi

aleksi.kurki@outlook.com

+358 44 324 8842

Hynynen Lassi

Hynynen Lassi

Hallintosihteeri

lassi.hynynen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 7870 2490

Piirien asiakirja- ja taloushallinto