Aleksi Kurki valittiin Kaakkois-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Pyhtääläinen Aleksi Kurki valittiin Kaakkois-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Aleksi Kurki valittiin 21.11. pidetyssä Kaakkois-Suomen Kokoomuksen syyskokouksessa piirijärjestön varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajaksi valittiin Jussi Virsunen Lappeenrannasta ja varapuheenjohtajakollegaksi Olli Marjalaakso Mikkelistä.

”Olen erityisen iloinen siitä, että Kaakkois-Suomi liittyy niihin piireihin, jotka nostavat nuoria, näille vaikutusvaltaisille ja vastuullisille paikoille, puheenjohtajistoon. Toivottavasti tästä tulee perinne! Minulla on vahva luotto Kurkeen ja hänellä on nuorten piirin täysi tuki”, sanoo Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Emma Mäenpää

”Olen äärimmäisen kiitollinen piirikokouksesta saadusta luottamuksesta toimia tulevana vuonna piirijärjestön varapuheenjohtajana, joka on todella vastuullinen ja mielenkiintoinen tehtävä. Suuret kiitokset jokaiselle tukijalle ja kiitos jokaisesta äänestä, ne merkitsevät minulle sanoinkuvailemattoman paljon. Lähden jokaisen raajan voimin viemään piirijärjestöä eteenpäin. Meillä on loistava joukkue kasassa ja uskon, että sillä saavutetaan huikeita tuloksia muun muassa tulevissa vaaleissa”, jatkaa Aleksi Kurki

Kaakkois-Suomen Kokoomus ry:n syyskokous kokoontui 21.11.2021 Mikkelissä ja teki valinnat uudesta puheenjohtajistosta ja piirihallituksesta tulevalle kalenterivuodelle.

Lisätietoja:

Kurki Aleksi

Kurki Aleksi

Liittohallituksen jäsen

aleksi.kurki@outlook.com

+358 44 324 8842