Helsinkiläinen Maria Miala valittu Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Maria Miala on valittu Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi 2022–2023 Seinäjoella 5.–7.11.2021 järjestetyssä liittokokouksessa.

Kokoomusnuorten 88. liittokokous valitsi järjestön uudeksi varapuheenjohtajaksi helsinkiläisen Maria Mialan (24).

Puoluevaltuustossa toimiva Miala työskentelee IT-alalla ja hänet valittiin kesäkuussa Helsingin kaupungin varavaltuutetuksi ja hän toimii liikuntajaoston jäsenenä ja kasvatus- ja koulutuslautakunnan varajäsenenä.

”Suuret kiitokset liittokokoukselle luottamuksesta! Seuraavan kahden vuoden aikana Kokoomusnuoret tulee vahvistamaan asemaansa poliittisena voimana, joka puolustaa vahvasti markkinataloutta ja liberalismia jokaisella yhteiskunnan saralla, ja ajaa järkevää maahanmuutto- ja eurooppapolitiikkaa sekä vastuullista talouspolitiikkaa”, Miala kommentoi tulevaa varapuheenjohtajakauttaan.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestettiin 5.-7.11.2021 Seinäjoella. Järjestöllä on kaksi varapuheenjohtajaa, ja kauden 2022–2023 Mialan kanssa varapuheenjohtajana toimii riihimäkeläinen Mikael Hedman. Liittokokous valitsi Mialan lisäksi liittohallitukseen helsinkiläisen Toni Pakarisen. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsiteltiin järjestön toimintasuunnitelma, talousarvio sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä liittokokousaloitteita.

 

Lisätietoja:

Miala Maria

Miala Maria

Kansainvälisen vaikuttamisen sihteeri

maria.miala@kokoomusnuoret.fi

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin