Helsinkiläinen Toni Pakarinen valittu jatkokaudelle Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Toni Pakarinen on valittu Kokoomusnuorten liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2022 Seinäjoella 5.–7.11.2021 järjestetyssä liittokokouksessa. Pakarinen on toiminut liittohallituksessa myös vuoden 2021.

Kokoomusnuorten 88. liittokokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2022 helsinkiläisen Toni Pakarisen (23) historiallisen suurella äänimäärällä. Pakariselle ensimmäisen äänensä antoi 42 piirien delegaattia sekä viisi paikallisyhdistysten delegaattia. Kausi on Pakariselle toinen järjestön hallituksessa.

Pakarinen työskentelee eduskunta-avustajana, ja järjestökokemusta hänellä on Kokoomusnuorten liittohallituksen ohella muun muassa Varusmiesliiton liittohallituksesta sekä Hankenin edustajistosta. Koulutukseltaan Pakarinen on valtiotieteiden kandidaatti, ja hän opiskelee myös taloustiedettä.

”Kiitän liittokokouksen sekä erityisesti rakkaan kotipiirini antamaa tukea. Olen innoissani saadessani jatkaa näin laajalla luottamuksella hyvin alkanutta työtä liittohallituksessa myös ensi vuonna”, Pakarinen kommentoi valintaansa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestettiin Seinäjoella 5.–7.11.2021. Liittokokouksessa valittiin myös järjestön varapuheenjohtajaksi helsinkiläinen Maria Miala. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa on käsitelty järjestön toimintasuunnitelma, talousarvio sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä liittokokousaloitteita.

Lisätietoja:

Pakarinen Toni

Pakarinen Toni

Liittohallituksen jäsen, NUU:n puheenjohtaja

toni.pakarinen@helsinki.fi

+358458730889

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin