Riihimäkeläinen Mikael Hedman valittu Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Mikael Hedman on valittu Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi 2022–2023 Seinäjoella 5.–7.11.2021 järjestetyssä liittokokouksessa.

Kokoomusnuorten 88. liittokokous on valinnut järjestön uudeksi varapuheenjohtajaksi riihimäkeläisen Mikael Hedmanin (23).

Hedman toimii tällä hetkellä Kokoomusnuorissa liittohallituksen jäsenenä ja Hämeen Kokoomuksen piirihallituksen varajäsenenä. Kokoomusnuorten lisäksi Hedman vaikuttaa Riihimäen varavaltuutettuna. Hän on myös teologian ja uskonnontutkimuksen opiskelija Helsingin yliopistossa.

”Olen otettu saamastani luottamuksesta ja lähden ylpeänä luotsaamaan järjestöämme isänmaallisella ja oikeistolaisella polullaan. Kokoomusnuorten tulee olla koti jokaiselle kokoomushenkisille nuorelle muutoinkin kuin juhlapuheissa. Identiteettipoliittisen taistelun sijaan kokoomusnuorten tulee keskittyä siihen, mikä on luonnollinen vahvuutemme”, Hedman kommentoi valintaansa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestettiin 5.-7.11.2021 Seinäjoella. Järjestöllä on kaksi varapuheenjohtajaa, ja kauden 2022–2023 Hedmanin kanssa varapuheenjohtajana toimii helsinkiläinen Maria Miala. Liittokokous valitsi Hedmanin lisäksi liittohallitukseen hämeestä Venla Väli-Toralan. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsiteltiin järjestön toimintasuunnitelma, talousarvio sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä liittokokousaloitteita.

Lisätietoja:

Hedman Mikael

Hedman Mikael

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

mikael.hedman@kokoomusnuoret.fi

+358 45 357 7357

Väli-Torala Venla

Väli-Torala Venla

Kansainvälisen vaikuttamisen jaoston jäsen

venlavali-torala@outlook.com

+358 40 591 4206