Venla Väli-Torala valittu Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Venla Väli-Torala on valittu Kokoomusnuorten liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2022 Seinäjoella 5.–7.11.2021 järjestetyssä liittokokouksessa.

Kokoomusnuorten 88. liittokokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2022 heinolalaisen Venla Väli-Toralan (24).

Väli-Torala valittiin kesän kuntavaaleissa toiselle kaudelleen Heinolan kaupunginvaltuustoon. Hän on myös Heinolan kaupunginhallituksen jäsen. Kokoomusnuorissa hän on toiminut tämän vuoden Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajana. Koulutukseltaan Väli-Torala on luonnontieteiden kandidaatti, ja hän on tuleva matematiikan ja fysiikan aineenopettaja.

”Olen erittäin kiitollinen luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa liittohallituskautta muiden valituksi tulleiden kanssa. Kokoomusnuoriin kuuluminen on jo vuosia ollut iso osa elämääni, joten on hienoa päästä jatkamaan tätä polkua liittohallituksessa tulevana vuonna”, Väli-Torala kommentoi valintaansa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestettiin Seinäjoella 5.–7.11.2021. Liittokokouksessa valittiin myös järjestön varapuheenjohtajaksi hämeestä Mikael Hedman. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa on käsitelty järjestön toimintasuunnitelma, talousarvio sekä järjestön poliittista linjaa ja toimintaa määrittäviä liittokokousaloitteita.

Lisätietoja:

Väli-Torala Venla

Väli-Torala Venla

Kokoomusnuorten 2. varapuheenjohtaja

venlavali-torala@outlook.com

+358 40 591 4206