Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret ry

Paul Pellas valittu Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret ry (JKN) puheenjohtajaksi

Tiedote

Jyväskylän Kokoomuksen Nuorten sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 15.12 Jyväskylässä, Keski-Suomen Kokoomuksen piiritoimistolla. Kokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi seuraavalle vuodelle (2022) valittiin 20-vuotias Paul Pellas Jyväskylästä. Pellas opiskelee Alkio-opistolla yhteiskunta- ja valtiotieteitä.

Paul Pellas: ”On suuri kunnia saada toimia JKN:n puheenjohtajana tulevana kautena. Meille erityisen tärkeää tulee olemaan aluevaalit, johon saimme täyden listan kasaan, sekä monia JKN:n nuoria ehdokkaaksi. Tämä kertoo, että meillä on paljon ihmisiä, jotka haluavat huolehtia siitä, ettei tulevan maakuntauudistuksen mukana veronmaksajaa rasiteta nykyistä enempää uusilla maksuilla. Tässä tulevien vuosien vaalirumbassa emme saa myöskään unohtaa 2023 tulevia eduskuntavaaleja. Meidän tulee pystyä myös niissä tukemaan tulevia ehdokkaita siten, että sininen tolppa on kaikista korkein vaalipäivän päätteeksi. Uskonkin, että tämä tulee onnistumaan tällä huikealla porukalla, joka on tänään valittu jatkamaan työtä paremman Jyväskylän puolesta.” 

Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret jatkaa osaltaan valmistautumista historiallisiin, vuoden 2022 tammikuussa pidettäviin aluevaaleihin. Keskeisiä tavoitteita ensi vuonna on myös nostaa jäsenmäärää, parantaa viestinnän laatua ja kasvattaa poliittista vaikutusvaltaa.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin 27-vuotias Marko Ruokolainen Jyväskylästä. Ruokolainen on myös yksi JKN:n aluevaaliehdokkaista hyvän kuntavaalituloksen siivittämänä. 

“Olen ilolla mukana edistämässä Jyväskylän Kokoomuksen Nuorten toimintaa muiden huippujäsenten kanssa. Koen, että järjestönä meillä on paljon annettavaa etenkin tulevia vaaleja silmälläpitäen.”

Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Ida Moisio, Aleksi Vilpponen, Akseli Laakkonen, Jere Minkkinen, Markus Mikkola, Esa Ettala ja Vertti Anttila. Hallituksen varajäseniksi valittiin Erno Pajala, Kristiina Kronholm, Anna Pärnänen, Aku Hakala-Ranta, Aukusti Parikka ja Aki Tapper.

Lisätietoja:

Pellas Paul

Pellas Paul

pellas.paul@gmail.com

0401744322