Hämeen Kokoomusnuoret esittää Venla Väli-Toralaa eduskuntavaaliehdokkaaksi

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret esittää Hämeen Kokoomukselle Heinolan kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä toimivaa Venla Väli-Toralaa ehdolle kevään 2023 eduskuntavaaleihin. 24-vuotias Väli-Torala on Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen jäsen ja toiminut Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuonna 2021.

– Venlalla on nuoreen ikäänsä nähden jo paljon kokemusta yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisesta, sekä laaja-alaista ymmärrystä erilaisista asiakokonaisuuksista. Venlasta puolue saa sitoutuneen, asioihin perehtyvän ja helposti lähestyttävän kansanedustajan, toteaa Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Mona Pyykkönen.

Yhdistykset esittävät puoleen piirijärjestölle ehdokkaita tammikuun loppuun mennessä. Jos Hämeen alueelta esitetään yli 14:ää ehdokasta, järjestetään jäsenäänestys. Mikäli esitetty ehdokasmäärä 31.1.2022 on alle 14 ehdokasta, nimeää Hämeen Kokoomus ehdokkaat vuoden 2022 aikana.

Lisätietoja:

Pyykkönen Mona

Pyykkönen Mona

Hämeen Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsen

mona.pyykkonen@kokoomusnuoret.fi

+358 442 911 715

Väli-Torala Venla

Väli-Torala Venla

Kansainvälisen vaikuttamisen jaoston jäsen

venlavali-torala@outlook.com

+358 40 591 4206